Luciahonningkage

Sådan gør du

Pisk æg, honning og appelsinskal lyst, cremet og fyldigt i 5-10 minutter. Sigt mel, kartoffelmel, ingefær og bagepulver direkte ned på æggeblandingen. Vend det omhyggeligt i med en grydeske sammen med den revne chokolade. Fordel dejen i 3 velsmurte lagkageforme. Bag dem i midten af ovnen ved 200 grader i ca. 8 minutter. Afkøl.

Til fyld piskes flødeost og smør sammen. Tilsæt flormelis og den afkølede chokolade og appelsinlikør. Tag en tredjedel fra til glasur, og bland valnødder i resten.

Læg bundene sammen med valnøddefyldet, og fordel resten på toppen med små strøg.

Ingredienser

7 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: