Skovmærkecreme med limemarengs

Sådan gør du

Skovmærkecreme

Kog mælk, fløde og skovmærke op. Lad det trække i 10 min og blend det nu så godt ud du kan i din blender og sigt det. Sæt husblas i blød og få mælken op at koge igen. Pisk æggeblommer og sukker sammen og hæld den kogende væske over under omrøring.

Kom massen tilbage i gryden og rør frem og tilbage i bunden, ind til massen får en temp. på 82 grader og er blevet legeret. Kom til sidst husblas i og sigt det. Fordel i skåle og lad det sætte sig på køl.

Lime-marengs

Pisk sukker og æggehvider stabile og smag til med limesaften Smøres ud I tynde plader og limeskal rives fint ovenpå. Tørres i ovnen på 40-50 grader til det er tørt.

Anretning

Skovmærkecremen, kommes i en skål og Marengspladerne knækkes og kommes i som pynt.

Ingredienser

8 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: