Siden grundlæggelsen af Danæg i 1895 har meget forandret sig, men to ting er uændrede efter mere end et århundrede; andelstankegangen om at løfte i flok og en vision om at bringe fødevarer af højeste kvalitet til spiseborde i hele verden.
Æg er godt selskab. Både på panden og i pandekagerne. Når du vil være mæt i en fart, eller der er fuldt hus til middag. Hos Danæg er vi også i godt selskab. I fællesskab med vores landmænd har vi altid sikret den gode kvalitet, så du kan få danske æg til morgen, middag og aften – fyldt med muligheder.
Et unikt fællesskab af egne, danske, dedikerede landmænd, der er samlet om det gode æg.
Danæg er en aktiv medspiller i Danske Æg og stolt leverandør til det Kongelige Danske hof.
Uanset om det er detail, foodservice eller eksport, vi henvender os til, er vores faglighed som den gode samarbejds- og sparringspartner i top.
Danæg er lig med gode råvarer og faglighed og masser af inspiration, så du føler dig tryg og glad i køkkenet. Danæg er også godt selskab ved middagsbordet som et naturligt og rart samlingspunkt.
Ægget er både sundt og mættende. Det indeholder også stort set alle vigtige vitaminer og mineraler, du har brug for og kan erstatte kød i et måltid - godt for dig og miljøet.
Ægget er unikt og den magiske ingrediens i køkkenet, der samler måltidet - både i det salte og det søde køkken. Alle andre råvarer vil altid være i godt selskab med ægget.