Hjemmelavet is

Hindbæris

Forberedelsestid: 5 minutter
Tilberedningstid: 24 timer

Sådan gør du:

Pisk eller blend alle ingredienser godt sammen.

Hæld massen i en beholder.

Sæt den i fryseren i mindst 24 timer.

Efter mindst 24 timer

Tag beholder ud af fryser og lad den stå på køkkenbordet i 10 minutter.

Sæt beholderen i ismaskinen og vælg dit is program.

Er den grynet når den er færdig, kører du 'respin'.

 

Skal du have ekstras i, fx hakket chokolade, laver du et hul på ca. 4 cm i midten med en ske.
Put 30 -40gr hakket chokolade, nødder eller noget andet du gerne vil have, derned og tryk på 'extra'.

Isen er nu klar til at spise.

Ingredienser


Til 4 personer.

1.5 dl frysetørret hindbær

1 dl. Sukker

2 stk. past. æggeblommer

100 ml. fløde

300 ml. sødmælk

1 spsk. Citronsaft

 

Lidt friske hindbær til pynt.

Mere inspiration til sommeren

Koldskålsis
Pistacieis
Citron sorbet
Hyldeblomst sorbet