Forberedelsestid: 5 minutter
Tilberedningstid: 24 timer
Forberedelsestid: 5 minutter
Tilberedningstid: 24 timer
Pisk eller blend alle ingredienser godt sammen.
Hæld massen i is beholderen.
Sæt den i fryseren i mindst 24 timer.
Efter mindst 24 timer
Tag beholder ud af fryser og lad den stå på køkkenbordet i 10 minutter.
Sæt beholderen i ismaskinen og vælg dit isprogram.
Er den grynet når den er færdig, kører du 'respin'.
Skal du have ekstras i, fx hakket chokolade, laver du et hul på ca. 4 cm i midten med en ske. Put 30 -40gr hakket chokolade, nødder eller noget andet du gerne vil have, derned og tryk på 'extra'.
Isen er nu klar til at spise.
Til 4 personer.
100gr. Sukker
1.5 stk. past. æggehvide
1 spsk. sirup
210ml. vand 60-70°C
100 ml. citronsaft