Rabarbermuffin med hvid chokolade

Sådan gør du

1. Start med at skære rabarberen i mindre stykker på ca ½ cm., og overhæld dem derefter med 3 spsk. sukker og stil dem til side.

2. Bland smøret og sukkeret sammen. Rør derefter de 3 æg i.

3. Si hvedemelet, bagepulveret og vaniljesukkeret og rør i blandingen med æggene.

4. Hak den hvide chokolade groft og vend til sidst chokoladen og rabarberne i dejen.

5. Fordel dem i muffinforme med cirka 1 stor spsk. pr. muffin og bag dem ved 200 grader i almindelig ovn i ca 20 min eller til de er gyldne på toppen.

Evt. pynt med en lyserød eller lyseblå glasur.

Ingredienser

0

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Bagværk Dessert Kage Søde sager To go
Del opskriften: