Hjemmelavede ravioli med svampe

Sådan gør du

Fyld

Hak løg og svampe groft og steg i lidt olivenolie. Tilsæt derefter spinaten. Når spinaten er faldet sammen, tages der nogle skefulde af blandingen fra til at pynte med. Rør derefter ricottaen i og smag til med salt og peber.

Ravioli

Hæld melet ud på bordet og form et lille bjerg. Lav en fordybning i bjerget og slå begge æg ud i fordybningen, samt æggeblommen og lidt salt. Ælt dejen sammen og saml den med en smule olie på hænderne. Pak dejen ind i plastikfolie og lad den hvile i køleskabet i minimum 30 minutter.
Rul dejen ud så den er ca. 2 mm. og stik cirkler af pasta ud til raviolierne. Hvis dejen klistrer for meget kan du drysse lidt mel på dine hænder og redskaberne. Du skal bruge 2 cirkler til én ravioli.
Pensl den ene cirkel med lidt æg. Fordel herefter fyldet på den penslede ravioliplade. Herefter lægges der en ravioliplade ovenpå. Tryk dem let sammen med fingeren eller en gaffel. Kog dem i letsaltet vand i 5 minutter. Lad dem endelig ikke bulderkoge, da de kan sprække. Efter 3-5 minutter tages de op og drænes for vand.
Anret raviolien med lidt af de stegte svampe og drys med revet parmesan.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad
Del opskriften: