Æggesnitter med skinke og tomatcreme

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 200 grader. Pisk æg, fløde, salt og peber sammen. Læg et bagepapir i en springform (eller anden rund form), ca. 20 x 30 cm, og hæld æggeblandingen i. Bages i ovnen i ca. 8-10 minutter. Fjern formen og lad den afkøle.

Lav i mellemtiden tomatcremen ved at blande alle ingredienserne sammen i en skål.

Fordel tomatcremen på omeletten og rul sammen den sammen. Skær i 1 ½ cm tykke skiver og læg dem på et serveringsfad. Top med lufttørret skinke, rucolasalat og et stykke tomat.

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Brunch Forret Frokost Mellemmåltid Morgenmad
Del opskriften: