Ciabatabolle med omelet og rodfrugter

Sådan gør du

Omelet

Pisk æggene sammen og drys lidt salt og peber i blandingen.
Tag en lille pande og hæld æggemassen i og steg til den er gylden og let fast. Vend omeletten og steg den kort på den anden side.
For at få en helt runde og lidt tykke omelet kan du bruge en lille pande eller en rund form som kan stilles på panden. Inden omeletten skal vendes, kan formen fjernes uden at æggemassen løber.

Sammensætning

Del ciabatabollen i to og rist den eventuelt. Smør både bunden og toppen med smøreost.
Lav et snit i omeletten så den kan åbnes til en lille ”lomme”. Fyld omeletten med gulerødder, rødbeder og de andre rodfrugter samt revet ost.
Læg omeletten ind i ciabatabollen slut af med at drysse lidt grønt til pynt.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost
Del opskriften: