Briochebolle med omelet og svampe

Sådan gør du

Omelet

Pisk æggene sammen og drys lidt salt og peber i blandingen.
Tag en lille pande og hæld æggemassen i og steg til den er gylden og let fast. Vend omeletten og steg den kort på den anden side.
For at få en helt runde og lidt tykke omelet kan du bruge en lille pande eller en rund form som kan stilles på panden. Inden omeletten skal vendes, kan formen fjernes uden at æggemassen løber.

Sammensætning

Del briochebollen i to og rist den eventuelt på brødristeren eller i lidt smør på en pande.
Smør bunden med smøreosten og fordel den fintsnittede salat samt porrer i skrå skiver. Placer omeletten ovenpå.
Skær tomaterne i halve og svampene i skiver. Fordel begge ovenpå omeletten og drys med karse. Slut af med at lægge briochetoppen på og stik eventuelt en lille pind eller et spyd i, så den bliver stående.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost
Del opskriften: