Æbleskiver

Sådan gør du

Rør gæren ud med lidt af mælken. Tilsæt resten. Pisk æggeblommer, kardemomme, sukker og mel i, og lad dejen hvile tildækket 20 minutter.

Pisk smørret i dejen, og vend æggehviderne i.

Varm æbleskivepanden med lidt smør i hvert hul, og lad det blive godt varmt. Fyld hvert hul omtrent op med dej, og bag æbleskiverne halvt færdige. Vend dem inden de bages helt færdige, så den ubagte dej kan løbe ned i hullerne. Bag dem færdige.

Server med sigtet flormelis og jordbærsyltetøj eller med appelsinsalat.

Ingredienser

25 stk.

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Mellemmåltid Søde sager
Del opskriften: