Smørrebrød med senneps-sild og æg

Sådan gør du

Kom mayonnaise, creme fraiche, sennep, sennepspulver og salt i en skål og rør det sammen.

Skær sildene i bidder. Vend sildebidderne i sennepsdressingen.

Kog æggene i 8 minutter, kom dem i kold vand og pil dem.

Skær de kogte æg i kvarte. Snit purløget fint. Pil løgene og skær dem i ringe. Anret senneps-sildene på rugbrødet.

Anret æg og rødløg ovenpå sildene og drys det snittede purløg ud over smørrebrødet.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Forret Frokost
Del opskriften: