Mørbradbøf med ristede svampe og omelet

Sådan gør du

Tryk mørbradbøfferne flade. Krydr med salt og peber. Brun og steg dem i lidt smør og olie 2-3 minutter på hver side. Læg i serveringsfad.

Kom mere fedtstof på panden. Rist løg og svampe til de har afgivet det meste af væden. Tilsæt cherrytomater, timian, kinesisk soya og citronsaft, og varm igennem. Krydr og fordel på bøfferne.

Pisk æg med mælk, salt og peber. Bag til omelet i smør på panden. Skær omeletten i strimler, og fordel på retten. Eller tilbered omeletten som beskrevet under “Rullet omelet med gedeost”, men kom i stedet for stykker af cherrytomater i som fyld.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost
Del opskriften: