Rimmet torsk med soyasauce og ingefær

Sådan gør du

Drys torskefileten med salt, og lad den trække en times tid. Skyl og dup tør. Bland olivenolie og ingefær. Skær torskekødet i tynde skiver, og spred det ud på et fad. Eller skær kødet i mundrette stykker, og fordel det i 6 små, flade skåle. Pensl først med olivenolie og ingefær og derpå med soyasauce. Mal peber på fisken, og lad den trække 1/2 times tid før servering.

Pynt med kørvel og tomat, og giv brød til.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Forret Frokost
Del opskriften: