Grøntsagsgratin (grönsakslåda)

Sådan gør du

Damp blomkål, broccoli og gulerødder i let saltet vand 3 – 4 min. og bland ærterne ved de sidste minutter. Afdryp og fordel grønsagerne i et ovnfast fad, bland dem med kryddergrønt, salt og peber. Pisk æggene sammen. Pisk æggehviderne til tykt skum, fold dem i æggemassen med salt, peber samt lidt af raspen og osten. Fordel æggemassen over grøntfyldet. Drys med resterende rasp og ost og bag ved 200 – 225° 25 – 30 min. til æggemassen er gylden og stivnet. Server med masser af friske ærteskud. PS. Har du en rest kogte grønsager er de fine at bruge på denne måde.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Frokost Aftensmad
Del opskriften: