I godt selskab blandt fagfolk og gode råvarer

Nyhed: Solblomme økologiske æg

Solblomme® økologiske æg kommer fra danske høner, der har fri adgang til udendørs hønsegårde og masser af frisk luft. Æggeblommerne får deres smukke solgule glød fra vores specielle fodersammensætning.

Pandekager til enhver anledning

Vi tilbyder pandekager til både det salte og det søde køkken. Dyk ned i vores store sortiment af pandekager og vafler og find produkter der matcher dit koncept.  

Æg på den kødfrie tallerken

Ægget er både sundt og mættende og kan erstatte kød i et måltid – godt for dig og miljøet. Få inspiration her til hvordan du kan erstatte kødet med omeletter. 

Velsmag på kort tid

Vores convenince produkter er løsninger udviklet til dig så du kan servere æg til morgen, middag og aften – fyldt med muligheder.

Du skal føle dig i godt selskab
– sammen med gode råvarer og i valget af den rette samarbejdspartner.
Hos Danæg er vi i godt selskab

Mærket med Danske Æg

Som frontløbere i et stærkt branchesamarbejde, Danske Æg, er vi med til at sætte fokus på gode forhold for både høns og producenter, samt opbygge og dele viden omkring ægget og alle dets muligheder til vores kunder.

Historien om andelsselskabet
Et unikt fællesskab af egne, danske, dedikerede landmænd, der er samlet om æg.
Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig

Danæg er godt selskab. Også når det kommer til inspiration og faglig sparring. Eller sagt med andre ord, uanset om vores kunder lever solo eller laver mad til hele familien, arbejder som kok eller køkkenassistent, står for catering ud af huset eller mad i huset til mange gæster hver dag, så har vi en god løsning. Med Danæg er du altid i godt selskab.