Ramen-nudelsuppe med kylling, rejer og æg

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Frokost, Hovedret, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Kom bouillon, sesamolie, chili og soyasauce I en gryde, varm det op og lad det småsnurre 5 min. Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakningen, afdryp og sæt dem til side.

Fordel nudler, kød, rejer, bønner og kål i suppeskåle. Giv suppen et opkog, og fordel den over fyldet i skålene, læg æggene i og server gerne med ekstra chili og frisk kørvel.

Energi pr. pers.: 408 kcal, fedt 29%, protein 42%, kulhydrat 29%.

Ingredienser

85 g ramen nudler

6 dl hønsebouillon

2 tsk. soyasauce light

1 tsk. sesamolie

Lidt finthakket chili

125 g stegt kyllingebryst i skiver

6 store kogte pillede rejer

100 g kogte, grønne bønner

1 dl snittet grøntkål

2 kogte, pillede, halve Fitness æg Danæg

Frisk kørvel

Brug for mere inspiration

Andesuppe m. svesker og pølse.jpg

Andesuppe m. svesker og pølse

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.