SAMME GODE SMAG SOM DEN HJEMMELAVEDE

At lave vandbakkelsesdej fra bunden kræver øvelse og tålmodighed. Derfor tøver mange med at kaste sig ud i at lave vandbakkelser. Med vores færdige vandbakkelsesmix kan enhver lave en luftig vandbakkelse. Du tilsætter bare vand, rører rundt, sprøjter dejen ud og bager den. 

Med DANÆGs nye vandbakkelsesmix kan du bage vandbakkelseskagemand, en walesstang eller profiteroles derhjemme med minimal forberedelsestid, men med samme gode smag som den hjemmelavede. 

Nedenfor finder du inspiration til, hvordan du kan bruge vores nye vandbakkelsesmix i både det søde og det salte køkken. God bagelyst!

VANDBAKKELSER MED VARMRØGET LAKS

Det skal du bruge: 
1 pose vandbakkelsesmix fra DANÆG
3 dl lunkent vand
2 stykker varmrøget laks
5 spsk. kvalitetsmayonnaise
Lidt grønt til pynt fx. ærteskud

Fremgangsmåde:

1. Hæld posens indhold og vandet sammen og rør med håndmixer i 3-4 minutter.

2. Brug en ske eller sprøjt dejen ud i små kugler på en bageplade med bagepapir

3. Stil vandbakkelserne i ovnen ved 225 grader i 20-25 min. eller til dejen er blevet lysebrun. Åbn ikke ovnen undervejs, da det vil få dejen til at kollapse!

4. Pil laksen i små stykker og lad vandbakkelserne køle helt af, inden du skærer dem over på midten. Læg et stykke laks i bunden af vandbakkelsen og top med en klat mayonnaise og grønt. Læg toppen på.

VANDBAKKELSESKAGEMAND 

Det skal du bruge: 
1 pose vandbakkelsesmix fra DANÆG
3 dl lunkent vand
200 g flormelis og 1 spsk kogende vand
1 pose blandet slik

Fremgangsmåde:

1. Hæld posens indhold og vandet sammen og rør med håndmixer i 3-4 minutter.

2. Brug en ske eller sprøjt dejen ud i form som en kagemand

3. Stil kagemanden i ovnen ved 225 grader i 20-25 min. eller til dejen er blevet lysebrun. Åbn ikke ovnen undervejs, da det vil få dejen til at kollapse!

4. Bland flormelis og vand til glasur 

5. Pynt med glasur og giv kagemanden øjne, mund og hår med slikket

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.