Stegte grønsagsris med kylling og æg

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Hovedret, Personer: 2, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

20 min

Del kyllingefileterne, dup dem tørre og brun dem i sesamolie i en stor wok. Tilsæt chili, peberfrugt, forårsløg samt sukkerærter og steg videre 2 – 3 min. Vend derefter spinatblade, edemamebønner og ris i retten og steg videre underomrøring i yderligere nogle min. Smag til med salt, peber og soyasauce og fordel de stegte grønsagsris på tallerkener. Spejl og anret æggene på toppen af retten.

Energi pr. person: 431 kcal, fedt 28%, protein 42%, kulhydrat 30%

Ingredienser

200 g kyllingeinderfilet

1 tsk. sesamolie

1 udkernet, fintsnittet chili

1 udkernet, snittet rød/ grøn peberfrugt

5 snittede forårsløg

125 g sukkerærter

300 g spinatblade

100 g edemame bønner ( frosne, optøede )

100 g kogte fuldkornsris

Salt, peber

3 spsk. soyasauce Light

2 æg

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.