Sprøde vandbakkelser med solbær og flødeskum
Kage, Dessert, Personer: 4, Sværhedsgræd: 3
Sådan gør du
Sprød top: Kom mel, sukker og smør i en skål og ælt det sammen til en sammenhængende dej.
Rul dejen ud i mellem 2 stykker bagepapir. Stik dejen ud med en udstikker med en diameter på 6-7 cm i diameter.
Opbevar de udstukne dejskiver på køl, indtil de skal bruges.
Vandbakkelse: Kom mælk, smør, salt og sukker i en gryde og sæt den på blusset.
Tilsæt mel under konstant omrøring, når den koger og smørret er smeltet.
Bag melbollen godt af - den skal slippe grydens kanter.
Tag gryden fra varmen og tilsæt æggene et ad gangen under konstant omrøring.
Sprøjt vandbakkelsesdejen ud på bageplader beklædt med bagepapir i den ønskede størrelse.
Kom de udstukne dejstykker ovenpå vandbakkelserne. Bag vandbakkelserne ved 200 grader i 25 -30 minutter.
Pisk fløden til flødeskum.
Skær toppen af vandbakkelsen.
Kom marmelade og flødeskum i vandbakkelsen og læg toppen på.

Ingredienser
Sprød top:
65 g mel
65 g sukker
55 g smør
Vandbakkelse:
45 g smør
130 g mælk
90 g mel
5 g sukker
2 g salt
3 stk. æg
2 dl. fløde
250 g solbærmarmelade