Sarah Bernhardt
Jul, Påske, Kage, Dessert, Personer: 5, Sværhedsgræd: 2
Sådan gør du
Makroner: Mandelmel, sukker og æggehvide røres sammen til en glat masse. Massen ristes let i en gryde. Små toppe sættes på bagepapir med en teske. Bages ved 160º i ca. 15 minutter.
Fyld: Kom fløden i en tykbundet gryde, bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden. Kog blandingen ved svag varme og under omrøring ca 5 min. Lad cremen stå koldt til den er stivnet (ca 4 timer).
Pisk den let op til skum. Smør cremen på makronerne på den flade side, så det danner en lille top, stil kagerne koldt eller evt på frost i en time. Herefter smeltes overtræks chokoladen over vandbad og toppene dyppes heri. Stil kagerne koldt til de skal serveres.

Ingredienser
Makroner:
100 g mandelmel
200 g sukker
3 pasteuriserede æggehvide (2 bægre)
Fyld:
2 dl fløde
75 g mørk chokolade
Overtræk:
150 g overtrækschokolade