Havregrød med granatæble

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Frokost, Mellemmåltid, Morgenmad, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Kom havregryn og minimælk i en gryde og lad det snurre 1 – 2 min. under omrøring. Pisk derefter æggehvide i og lad grøden snurre til den er gennemvarm. Server grøden med en klat fraiche, stødt kanel og granatæblekerner.

Energi pr. person: 244 kcal, fedt 18%, protein 23%, kulhydrat 59%.

Ingredienser

80 g havregryn

1,5 dl minimælk

1,5 dl vand

2 bægre æggehvide Danæg = 3 æggehvider

2 spsk. fraiche 9%

2 tsk. stødt kanel

50 g granatæblekerner

Evt. lidt frisk mynte

Brug for mere inspiration

fitfood_danaeg_nr13_koldskaal_aeggehvidesky.jpg

Koldskål med æggehvidesky

fitfood_danaeg_nr07_aeggemuffins_broccoli.jpg

Æggemuffins med broccoli

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.