Æggesalat med karse

Nem hverdagsmad, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Pisk hytteost og skyr sammen, smag godt til med sennep, salt, peber og karry og vend de hakkede æg og karse i salaten. Check smagen yderligere før salaten serveres med ekstra karse og grønsagerne.

Energi pr. person: 220 kcal, fedt 29%, protein 42%, kulhydrat 29%.

Ingredienser

2 hårdkogte æg

1 dl hytteost

1 dl skyr

1 – 2 tsk. dijonsennep med honning

Salt, peber

½ tsk. karry

1 dl klippet karse

Fingergrønt : 200 g gulerod, 150 g broccoli, 100 g bladselleri 6 radiser

Brug for mere inspiration?

1398_deviled-eggs_WEB.jpg

Deviled eggs

fitfood_danaeg_nr18_smaa_fiskegratiner.jpg

Små fiskegratiner porrer og edemame

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.