Smagfuld, bæredygtig vækst

Innovative partnerskaber

I 2018 tilføjede vi en innovationsafdeling til vores organisation med det formål at skabe bæredygtig, økonomisk vækst gennem innovative partnerskaber, hvilket ligger i forlængelse af verdensmål 8. Siden da har afdelingen lanceret mange lækre produkter, men vi er især stolte over resultatet af det samarbejde, vi har haft med Bjarne og Kristian fra Nordisk Tang.

Det er ikke alt guld, som skinner

Som far og søn deler Bjarne og Kristian Ottesen ikke kun blod, mens også en stærk passion for tang fra de nordiske have. Ideén om at få tang på de danske spiseborde opstod, da Bjarne - som præsident for non-profit organisationen Green Cross Denmark - besøgte nogle af Afrikas tangskove og indså de store ernærings- og miljømæssige fordele, som tang kan bibringe mennesker.

Samtidig havde Kristian forelsket sig i tangens unikke smagsprofil og mange anvendelsesmuligheder i køkkenet efter at have boet næsten et årti i Asien. Sammen besluttede de sig for at gøre denne bæredygtige råvare - der af mange blot bliver anset for skrald - til en højværdifødevare. For Bjarne og Kristian er der nemlig ingen tvivl om, at tang er guld i forklædning.

Find din favorit

En mayonnaise til enhver smag

ØKO MAYONNAISE MED ET SNERT AF TANGSENNEP
ØKO MAYONNAISE MED ET SNERT AF TANGSENNEP
ØKO MAYONNAISE MED TRØFFELTANG
ØKO MAYONNAISE MED TRØFFELTANG
ØKO MAYONNAISE MED HVIDLØG OG CHILI
ØKO MAYONNAISE MED HVIDLØG OG CHILI

Partnerskab om en fælles mission

Da vi kom i kontakt med Bjarne og Kristian var de - med produkter som tangpesto, tangsennep og endda tangøl i sortimentet - allerede godt på vej til at revolutionere danskernes syn på tang. Makkerparrets passion for råvaren og deres stærke mission om at gøre tang til hverdagsspise i Norden smittede hurtigt af på vores innovationsafdeling.

Som et resultat deraf udviklede vi i et tæt parløb tre økologiske mayonnaiser med ekstra mange æggeblommer og forskellige smagsgivende tangvarianter, såsom tang-trøffel og sukkertang. Vi er glade for at kunne tilføje endnu tre højkvalitetsprodukter til vores eget og Nordisk Tangs sortiment og ser frem til at indgå flere strategiske partnerskaber med lokale, fremsynede virksomheder de næste år.