01-03-2020

Økologiske æg ved Chokoladefestivalen 2020

I starten af marts løber Chokoladefestivalen i København af stablen, hvor mere end 5.000 mennesker lader
sig forføre af konditorfagets lækreste råvarer. I samarbejde med kage- og brødmagasinet Lækkerier skal fire
konditorer på dagen dyste om at vinde Lækkerier-prisen med deres eventyrlige kagekreationer. I år har vores
økologiske æggehvider og -blommer sneget sig ned i konditorernes råvarekurv og ind i Magasinet Lækkerier.

Lækkerier Prisen 2020

Råvarekurv med æggehvider og -blommer

I selskab med uimodståelige ingredienser fra bl.a. Arla Unika, Valsemøllen, Dr. Oetker og Odense Marcipan skal de fire dygtige konditorer bruge vores økologiske æggehvider og æggeblommer til at lave fantastiske kager til konkurrencen om Lækkerier Prisen 2020.

Men konditorerne kan ikke bare piske og bage efter deres frie fantasi. Deres kager skal nemlig passe ind under temaet 'GRØN', som dog er til fri fortolkning.

Instagram

23.000 følger med på Instagram

Vores æggehvider og æggeblommer har allerede fået en hel del opmærksomhed. I den nyeste forårsudgave af Magasinet Lækkerier er DANÆGs økologiske produkter blevet eksponeret og på magasinets Instagram konto har deres 23.000 følgere set de gode råvarer, som konditorerne skal bruge i deres desserter.

Efter den store bagedyst får dommerne og deltagerne en goodiebag, med bl.a. en pose af DANÆGs nye kagemix.