Blommer, hvider og hele æg i bægre

Pasteuriserede æg er æg, som er blevet slået ud og varmebehandlet.

Derfor er pasteuriserede æg det gode valg, når du skal bruge en rå æggeblomme til pariserbøffen eller når du laver koldskål, hjemmelavet is og andre retter, som ikke skal opvarmes til over 75 grader celsius.

 

Smarte portionsbægre til madlavningen

Danæg har valgt at bruge skrabeæg til denne serie af pasteuriserede æg i bægre. Serien fås i tre varianter: Æggeblommer, æggehvider og hele æg. 

Der er seks portionsbægre i en pakning, og hvert bæger indeholder henholdsvis to æggeblommer, halvanden æggehvide og et helt æg.  

Med pasteuriserede æg bliver madlavningen let og sikker.

Pasteuriserede hvider, blommer og hele æg

MØD EN LANDMAND MED SKRABE-HØNER

Landmand

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.