KVALITET OG SIKKERHED

Danæg er certificeret efter en række internationale kvalitetssikringsstandarder – og vi har været trendskabende for kvalitetsstyringssystemer inden for ægpakkerier. Danæg var blandt de første virksomheder, der begyndte at efterleve kravene i den danske fødevarestandard DS3027, som blev vedtaget i 1998. Det er løbende fulgt op med en egentlig certificering, og i dag er Danæg certificeret efter følgende internationale standarder:

IFS_Food_RGB.png

 


INTERNATIONAL FOOD STANDARD (I.F.S.)

KAT_Logo_480x270px.png

 


KONTROLLIERTE ALTERNATIVE TIERHALTUNG (K.A.T.)

fssc 22000.jpg

 


        FSSC 22000

FØDEVARESIKKERHED I HELE ÆGPRODUKTIONEN

Standarderne er medvirkende til at sikre og fokusere skarpt på kvalitet og fødevaresikkerhed på alle niveauer i virksomheden. Herunder krav til ledelsen, om atindarbejde fødevaresikkerhed i virksomhedens samlede aktiviteter, som f.eks.: 

  • Identifikation af og styring af risikofaktorer i produktionen
  • Handlingsplaner til vurdering og styring af risikofaktorer
  • Kommunikation vedrørende fødevaresikkerhed m.v. med leverandører, kunder, forbrugere og myndigheder
  • Etablering og vedligeholdelse af grundlæggende aktiviteter vedrørende hygiejne.

Foruden de officielle kontroller har Danæg indført en systematisk og omfattende egenkontrol hos alle de gårde, der leverer Danæg.

SKRAP EGENKONTROL AF GÅRDENE

Foruden de officielle kontroller har Danæg indført en systematisk og omfattende egenkontrol hos alle de gårde, der leverer Danæg. Kontrollen auditeres en gang om året af vores eget kvalitetspersonale, som har stor kendskab til ægproduktion. 

DANÆG SIKRER, AT DER ER KONTROL MED FØDEVARESIKKERHEDEN I HELE PROCESSEN FRA JORD TIL BORD 

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.