Opskrifter fra Danæg

Tunsalat a la nicoise

Grønt og sundt, Forret, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Bland de to slags bønner, rødløg, tomater og kryddergrønt i skåle, smag til med salt og peber.

Top med tunkødet og halve, hårdkogte æg.

Energi pr. person: 268 kcal, fedt 16%, protein 54%, kulhydrat 30%.

Ingredienser

200 g kogte grønne bønner

2 dl kogte hvide bønner ( Butterbeans, afdryppede fra dåse)

1 lille snittet rødløg

160 g cherrytomater i halve

1 håndfuld basilikum- og persilleblade

Salt, peber

1 dåse velafdryppet tun i vand

2 hårdkogte, pillede Fitness æg Danæg

Brug for mere inspiration

1398_deviled-eggs_WEB.jpg

Deviled eggs

Tunmousse m. oliven i citroner.jpg

Tunmousse med oliven i citroner

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.