Tunmousse med oliven i citroner

Jul, Påske, Forret, Personer: 4, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Skær en “hat” af citronerne, og skrab fyldet ud. Stil dem til afdrypning med bunden i vejret.

Mos tunen ud i mayonnaisen med en gaffel, eller blend det. Tilsæt frugtkød, oliven og purløg, og smag til med cayenne, salt og peber.

Fordel moussen i citronerne. Læg “hatten” på, pynt med brøndkarse, og læg rugbrød ved, eller lav stænger eller trekanter, der stikkes ned i citronen.

Ingredienser

4 citroner

1 lille bundt brøndkarse

4 tynde skiver ristede rugbrødsskiver

Tunmousse:

1 dåse velafdryppet tun

125 g god mayonnaise

lidt af frugtkødet fra citronerne

12 fyldte oliven i mindre stykker

1 dl snittet purløg

1 knsp cayennepeber

salt, peber

Brug for mere inspiration

aspagessalat_cmyk_jpg.jpg

Grønne asparges m. æg og kapers

Skaldyrssalat_cmyk_JPG.jpg

Salat m. æg, skaldyr og krydderurter

Pizza med asparges og æg lille.jpg

Pizza m. asparges og æg

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.