Thai omelet med mango og chili

Nem hverdagsmad, Frokost, Hovedret, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Pisk æg, fiskesauce og vand sammen til omelet. Sauter forårsløg, chili og tomater let i olie. Vend med mangochutney og spinat. Smag til med salt og peber.

Kom olie på en teflonpande, varm op. Kom omeletdejen på og bag ved middelvarme. Træk de stivnede æg forsigtigt fra kanten, så den rå dej kan løbe ud mod kanten. Kom fyldet på og fold omeletten lidt hen over fyldet.

Ingredienser

Thai omelet med mango og chili

4 spsk fiskesauce

3 spsk vand

3 spsk olie

2 forårsløg med det grønne i ringe

1 hakket rød chili

4 udkernede tomater i strimler

2 - 3 spsk stærk mangochutney

1 håndfuld spæde spinatblade

Salt

Peber

Brug for mere inspiration

Laksemimose_cmyk_jpg.jpg

Lakse mimose med æble tomat-sauce

Skaldyrssalat_cmyk_JPG.jpg

Salat med æg skaldyr og krydderurter

aspagessalat_cmyk_jpg.jpg

Grønne asparges med æg og kapers

7R9A5496.jpg

Æg bagt i cocotte med chiligryde

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.