Stegte sild med mangochutney i eddike

Jul, Påske, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 3, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Kom alle ingredienserne til lage i en gryde. Kog 10 minutter. Afkøl.

Læg en spiseskefuld mangochutney på hver sildefilet. Fold dem sammen på tværs, og vend dem i mel. Brun og steg 2 minutter på hver side. Læg i fad, og hæld den kolde lage over. Fordel løgringe på sildene, og pynt med dild før servering.

Ingredienser

6-7 ferske, udbenede sild

ca. 1 ½ dl mangochutney

rug- eller hvedemel

olie til bruning

1 lille løg i tynde ringe

lidt dild

Lage:

3 spsk vand

1 dl eddike

3 spsk balsamico

4-5 spsk rørsukker

1 tsk salt

8 hele peberkorn

3 laurbærblade

1 lille hakket løg

Brug for mere inspiration

Marineret laks.jpg

Marineret laks

Røget laks m. flødeostmousse.jpg

Røget laks m. flødeostemousse

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.