Soldater (blødkogt æg med brødstiks)

Nem hverdagsmad, Mellemmåltid, Morgenmad, Personer: 2, Sværhedsgræd: 1


Sådan gør du

Skær brødet i skiver og derefter i tynde bjælker som steges sprøde og gyldne i rigeligt smør og olie. Kog imens æggene i 5 minutter og hug toppen af.

Krydder æggene med salt og peber.

Dryp brødstiksne af og stik dem ned i de blødkogte æg.

Ingredienser

1 skive lyst brød

2 æg

200 g sukker

smør og olie til stegning

Brug for mere inspiration

7R9A1312.jpg

Hø-røgede æg

7R9A1256.jpg

Lunefulde æg med salat og skagenskinke

7R9A5462.jpg

Omelet med ost og pesto

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.