Solæg

Nem hverdagsmad, Mellemmåltid, Morgenmad, Personer: 2, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Kog æggene i 20 minutter, hvorefter de bankes let mod bordet så skallen krakelerer, men bliver siddende på.

Samtidig koges salt, vand og løgskaller op, køles af og hældes over æggene. Efter et par timer i lagen kan solæggene nydes med lidt eddike og tabasco.

Ingredienser

4 æg

5 dl vand

Skaller fra 2 løg

50g salt

tabasco

hvidvins eddike

Brug for mere inspiration

7R9A1312.jpg

Hø-røgede æg

7R9A5462.jpg

Omelet med ost og pesto

7R9A5496.jpg

Æg bagt i cocotte med chiligryde

retter_cmyk_JPG.jpg

Småt men godt med æg

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.