Smørrebrød med senneps-sild og æg

Jul, Forret, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 7, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Senneps-sild Kom mayonnaise, creme fraiche, sennep, sennepspulver og salt i en skål og rør det sammen.

Skær sildene i bidder. Vend sildebidderne i sennepsdressingen.

Kog æggene i 8 minutter, kom dem i kold vand og pil dem.

Skær de kogte æg i kvarte. Snit purløget fint. Pil løgene og skær dem i ringe. Anret senneps-sildene på rugbrødet.

Anret æg og rødløg ovenpå sildene og drys det snittede purløg ud over smørrebrødet.

Ingredienser

Senneps-sild:

50 g mayonnaise

100 g creme fraiche

50 g grovkornet sennep

5 g sennepspulver

4 g salt

650 g marineret sild

5 æg

10 skiver rugbrød

1 rødløg

10 g purløg

Brug for mere inspiration

Picnic_portions laks.jpg

Æg en cocotte/brunch æg

mayo1.png

Mayonnaise

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.