Smørrebrød med æg og rejer

Jul, Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 10, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Kom ægget i en gryde med kogende vand og kog det i ni minutter.

Pil ægget og skær det i skiver. Anret ægget på rugbrødet. Skær tomaterne i kvarte.

Anret mayonnaise, rejer og tomater ovenpå ægget. Pynt af med dild.

Ingredienser

10 æg

10 skiver rugbrød

250 g rejer

1 ½ dl mayonnaise

150 g cherry tomat

Dild til pynt

Brug for mere inspiration

aspagessalat_cmyk_jpg.jpg

Grønne asparges m. æg og kapers

Skaldyrssalat_cmyk_JPG.jpg

Salat m. æg, skaldyr og krydderurter

Smørrebrød sennepsild og æg.jpg

Smørrebrød m. senneps-sild og æg

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.