Små hirsebrød

Jul, Påske, Mellemmåltid, Morgenmad, Personer: 6, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Rør gæren ud i lunkent vand, og tilsæt yoghurt, olie, salt, honning, hirseflager og fuldkornshvedemel. Ælt dejen færdig med hvedemel, og lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse.

Form 12 små aflange brød, og lad dem efterhæve ca. ½ time. Pensl og drys med lidt hirseflager. Bag brødene i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter

Ca. 12 små brød

Ingredienser

35 g gær

2 dl lunkent vand

2 dl yoghurt

2 spsk neutral olie

2 tsk salt

1 spsk flydende honning

75 g hirseflager

100 g fuldkornshvedemel

ca. 400 g hvedemel

Pensling:

1 sammenpisket æg

hirseflager

Brug for mere inspiration

Brydeboller m. sesam.jpg

Brydeboller m. sesam

7R9A5491.jpg

Sandwich m. spejlæg og asiatiske urter

Rullet omelet m. gedeost.jpg

Rullet omelet m. gedeost

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.