Små fiskegratiner porrer og edemame

Grønt og sundt, Hovedret, Personer: 2, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Pluk fisken i mindre stykker, vend den med porre, edemamebønner, dild samt salt og peber og fordel derefter fyldet i 2 ovnfaste form.

Pisk æggene sammen, pisk æggehviderne til let skum og vend dem med æggene.

Fordel æggemassen over fiskefyldet og bag de små gratiner i ovnen ved 225° 20 – 25 min. til æggemassen er gylden og stivnet, drys med sød paprika og server med hjertesalat og citron.

Energi pr. person: 304 kcal, fedt 27%, protein 56%, kulhydrat 17%.

Ingredienser

250 g kogt torsk e.a. mager hvid fisk

1 mellemstor fintsnittet porre

125 g edemamebønner ( frosne, optøede )

2 spsk. fintskåret dild eller lidt estragon

Salt, peber

2 Fitness æg Danæg

2 æggehvider Danæg

Sød paprika

75 g hjertesalat

Citron

Brug for mere inspiration

Rejeblinis m. creme fraiche.jpg

Rejeblinis med creme fraiche

Skaldyrssalat_cmyk_JPG.jpg

Salat med æg, skaldyr og krydderurter

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.