Sandwich med spejlæg og asiatiske urter

Nem hverdagsmad, Frokost, Hovedret, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 1


Sådan gør du

Vask urterne. Snit agurk og springløgene i fine strimler. Steg spejlæggene på begge sider og rist sandwichbrødet. Smør hver bollehalvdel med siracha og Kewpiemayonnaise. Fyld sandwichene med spejlæg, urter, løg og agurk.

Ingredienser

4 æg

2 små sandwichbrød

1 springløg

1 bt. koriander

¼ agurk

½ bt. purløg

1 spsk. siracha sauce

2 spsk. Kewpie mayonnaise

Brug for mere inspiration

aspagessalat_cmyk_jpg.jpg

Grønne asparges med æg og kapers 

7R9A1312.jpg

Hø-røgede æg

retter_cmyk_JPG.jpg

Småt men godt med æg

Thaiomelet_cmyk_jpg.jpg

Thai omelet med mango og chili

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.