Salat med æg, skaldyr og krydderurter

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Hovedret, Personer: 4, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Pil og hak æggene på kryds og tværs med æggedeleren. Bland dem med krydderurter, æble- og agurketern. Del porrer i 3 – 4 stykker og læg dem på 4 tallerkener. Fordel æggeblanding, rejer og muslinger herpå. Læg en halv citron ved hver.

Bland alle ingredienser til aioli og server den til.

Safran-aioli

1 dl mayonnaise 1 ½ dl creme fraiche 18 0/0 1-2 fed knuste hvidløg salt, hvid peber 0,2 g safran (eller 1 knsp cayennepeber).

Ingredienser

8 hårdkogte æg

1 dl blandede hakkede krydderurter

1 rødt æble i tern

10 cm agurk i tern

2 kogte porrer

250 g store pillede rejer

24 kogte muslinger

2 citroner

1 dl mayonnaise

1 ½ dl creme fraiche 18 0/0

1-2 fed knuste hvidløg

Salt

Hvid peber

0,2 g safran (eller 1 knsp cayennepeber).

Brug for mere inspiration

7R9A5491.jpg

Sandwich med spejlæg og asiatiske urter

Sliders_1920x734_01.jpg

Pisket trøffelspejlæg

7R9A1312.jpg

Hø-røgede æg

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.