Rullet omelet med gedeost

Jul, Påske, Forret, Morgenmad, Personer: 4, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Pisk æg, piskefløde, salt og peber sammen. Smelt smørret på panden, og kom æggemassen på. Rør let i massen, til den begynder at stivne. Dæmp varmen, skær omeletten fri fra kanten, og ryst panden lidt frem og tilbage.

Hvis omeletten ikke glider på panden, løftes den let med paletkniven, og der skubbes en klat smør indunder.

Lad omeletten glide over på et stykke bagepapir. Fordel rucola og gedeost i små klatter på omeletten, og rul den forsigtigt sammen ved hjælp af papiret. Eller fold siderne ind mod midten, og anret på et fad. Skær i tykke skiver ved serveringen.

Server med ristede eller kogte brunchpølser.

Ingredienser

4 æg

4 spsk piskefløde

salt, hvid peber

20 g smør

Fyld:

1 håndfuld rucolablade

75-100 g blød gedeost

Brug for mere inspiration

Skaldyrssalat_cmyk_JPG.jpg

Salat m. æg, skaldyr og krydderurter

7R9A1256.jpg

Lunefulde æg m. salat og skagenskinke

Spejlæg m. løg, kartoffelchips og mælkebøtter lille.jpg

Spejlæg m. løg, kartoffelchips og mælkebøtter

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.