Røræg med bacon, purløg og stegte tomater

Nem hverdagsmad, Frokost, Børneretter, Morgenmad, Personer: 2, Sværhedsgræd: 1


Sådan gør du

Skyl og skær purløgne fint. Steg bacon sprødt og sæt til side. Pisk æg, fløde, salt og peber sammen. Smelt smørret i en lille pande og tilsæt æggeblandingen. Steg samtidig tomaterne 2 minutter på en brandvarm pande.

Rør forsigtigt rundt med en ske til røræggen bliver fastere. Når røræggen er let fast, blød og cremet serveres den straks med tomater, stegt bacon og fint skåret purløg.

Ingredienser

Lidt Purløg

2 skiver bacon

4 æg

½ dl fløde

Salt og sort peber

1 tsk smør

4 daddeltomater

Brug for mere inspiration

Pandekage_cmyk_jpg.jpg

Pandekager med nøddecreme

Chokokage_cmyk_jpg.jpg

Chokoladekage med hvid citruscreme

DANÆG_marengs.jpg

Nøddemarengs med chokoladecreme

islagkage-03_JPG.jpg

Islagkage med chokolade og orange

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.