Røget laks med flødeostemousse

Jul, Frokost, Hovedret, Personer: 6, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Bland alle ingredienserne til mousse. Portionsanret laksen, og fordel moussen på den i små klatter sammen med salat. Drys med rosa peber.

I stedet kan moussen fordeles på laksen og formes til et kræmmerhus.

Ingredienser

6 skiver håndskåret røget laks

plukket hjertesalat

rosa peber til drys

ristet brød skåret i trekanter

Flødeostemousse:

150 g flødeost light, naturel

ca. 3 spsk sødmælk

salt, peber

1 knsp cayennepeber

1 spsk knust rosa peber

1 håndfuld grofthakket kørvel

1 hakket hårdkogt æg

Brug for mere inspiration

Skaldyrssalat_cmyk_JPG.jpg

Salat m. æg, skaldyr og krydderurter

Løvemad (tatar).jpg

Løvemad (tatar) 

Tunmousse m. oliven i citroner.jpg

Tunmousse m. oliven i citroner

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.