Rimmet torsk med soyasauce og ingefær

Jul, Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 6, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Drys torskefileten med salt, og lad den trække en times tid. Skyl og dup tør. Bland olivenolie og ingefær. Skær torskekødet i tynde skiver, og spred det ud på et fad. Eller skær kødet i mundrette stykker, og fordel det i 6 små, flade skåle. Pensl først med olivenolie og ingefær og derpå med soyasauce. Mal peber på fisken, og lad den trække 1/2 times tid før servering.

Pynt med kørvel og tomat, og giv brød til.

Ingredienser

600 g reel torskekød uden skind og ben

1 spsk groft salt

3 spsk olivenolie

1 spsk reven ingefær

3 spsk kinesisk soyasauce

peber fra mølle

lidt kørvel

1 udkernet tomat i stimler

Brug for mere inspiration

Rejesalat m. grapefrugt og asparges.jpg

Rejesalat m. grapefrugt og asparges

Marineret sild m. forårsløg og radiser.jpg

Marineret sild m. forårsløg og radiser

Røget laks m. flødeostmousse.jpg

Røget laks m. flødeostemousse

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.