Rejesalat med grapefrugt og asparges

Jul, Påske, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 3, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Bland alle ingredienserne til dressing, og smag den til. Tag lidt rejer, aspargestoppe og grapefrugtstykker fra til pynt. Bland resten samt bladselleri i dressingen, og kom blandingen i en skål. Pynt med rejer, asparges, grapefrugt og brøndkarse.

Tip: Udskæring af grapefrugt i både: Skær bund og top af frugten. Stil den på højkant, og skær med en skarp kniv skallen af hele vejen rundt. Tag frugten i hånden, og skær bådene fri mellem hinderne. Sørg for, at der ikke kommer for meget væde i salaten, da den ellers bliver for tynd.

Ingredienser

300 g pillede rejer

200 g kogte grønne asparges i mindre stykker

1 grapefrugt i både, skåret i mindre stykker (uden skal og hinder)

1-2 bladselleri i små tern

Dressing:

2 dl mayonnaise

ca. 1 dl creme fraiche 18 %

1 spsk tomatketchup

salt, hvid peber

1 knsp cayennepeber

Pynt:

rejer

asparges- og grapefrugtstykker

en dusk brøndkarse

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.