Ramsløgsmayonnaise

Grill, Nem hverdagsmad, Frokost, Hovedret, Personer: , Sværhedsgræd: 1


Sådan gør du

Ramsløgsolie:

3 dl olie, 100 g ramsløg

Ramsløgsmayonnaise:

¾ dl past. æggeblomme, 4 g salt, 10 g sennep, 1 spsk. æbleedikke

Ramsløgsolie:

Hak ramsløget groft og kom den i en blender sammen med olien, og blend til en helt grøn olie. Hvis du ikke kan få fat ramsløg kan der bruges purløg i stedet for.

Ramsløgsmayonnaise:

Kom æggeblommer, salt, sennep og eddike i en foodprocessor og blend det sammen. Tilsæt ramsløgolien lidt efter lidt under konstant blendning. Smag til.

Mayonnaisen kan også sagtens piskes i hånden eller med en håndmixer.

Ingredienser

Brug for mere inspiration

Laksemimose_cmyk_jpg.jpg

Lakse mimose med æble tomat-sauce

Skaldyrssalat_cmyk_JPG.jpg

Salat med æg skaldyr og krydderurter

aspagessalat_cmyk_jpg.jpg

Grønne asparges med æg og kapers

7R9A5496.jpg

Æg bagt i cocotte med chiligryde

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.