Quinoagrød med ekstra æggehvide og abrikostopping

Nem hverdagsmad, Morgenmad, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Kom quinoaflager, vand, mælk og salt i en gryde.

Bring det hele til kogepunktet og lad grøden snurre under omrøring 15 – 20 min. Pisk æggehviderne i til sidst, varm grøden kort og server den.

Mens grøden koger, så bland abrikoser, mandler, æble og kanel. Top blandingen over den færdige grød og dryp med æblesirup.

Energi pr. pers.: 274 kcal, fedt 17%, protein 22%, kulhydrat 61%.

Ingredienser

50 g quinoaflager

1 dl vand

2,5 dl minimælk

1 knsp. salt

2 bægre æggehvide Danæg (3 æggehvider)

Topping:

4 tørrede, hakkede abrikoser

6 snittede mandler

1 lille hakket æble

2 tsk. kanel

2 tsk. æblesirup

Brug for mere inspiration

fitfood_danaeg_nr03b_overnight_oats_paere_blaabaer.jpg

Overnight oats m. PURE pære og blåbær

fitfood_danaeg_nr02_havregroed_granataebler[1].jpg

Havregrød m. granatæble

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.