Pizza med asparges og æg

Nem hverdagsmad, Frokost, Hovedret, Personer: 10, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Kom vand, gær, salt, sukker, mel og æbleeddike i en skål og rør det sammen til en smigdig dej. Lad dejen hæve i 60 minutter, inden den rulles ud.

Rul pizzadejen ud og kom den på en bageplade. Bryd mozzarellaen ud i mindre stykker og fordel dem udover pizzadejen.

Skær aspargeserne i mindre stykker. Kom aspargeserne i en skål sammen med olie, salt og peber og vend det godt sammen. Fordel aspargeserne ovenpå pizzadejen.

Bag pizzaen ved 270 grader 10 minutter. Tag pizzaen ud af ovnen og slå ægget ud midt på pizzaen. Sæt pizzaen tilbage i ovnen og bag i yderligere 2-3 minutter.

Ingredienser

Pizzadej:

1 ¼ l vand

50 g gær

40 g salt

20 g sukker

2 kg tipo 00 mel

20 g æbleeddike

Pizzafyld:

500 g Bøffelmozzarella

1 kg grønne asparges

10 g salt

3 g peber

10 æg

Brug for mere inspiration

Thaiomelet_cmyk_jpg.jpg

Thai omelet m. mango og chili

7R9A1256.jpg

Lunefulde æg m. salat og skagenskinke

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.