Pisket trøffelspejlæg

Nem hverdagsmad, Frokost, Mellemmåltid, Morgenmad, Personer: 2, Sværhedsgræd: 1


Sådan gør du

Del æggene i hvider og blommer. Pisk hviderne med lidt salt og peber til de kun lige begynder at skumme.

Varm olie og smør på panden. Hæld den let piskede hvide på panden. Læg blommen i midten af det skummende spejlæg. Steg et par minutter til hviden er sat og blommen lun.

Krydder med salt og peber og drys med hakket trøffel.

Ingredienser

2 store æg

1 trøffel på ca. 30g

Salt

Peber

Olie og smør til stegning

Brug for mere inspiration

Omelet_cmyk_jpg.jpg

Feta-omelet med basilikum og grønne bønner

7R9A1261.jpg

Soldater (blødkogt æg med brødstiks)

7R9A1298.jpg

Skidne pocherede æg med karse

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.