Pebermynte pastiller

Jul, Påske, Dessert, Personer: 4, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Rør æggehviderne med pebermynteessensen. Tilsæt flormelis lidt efter lidt, til blandingen kan æltes. Smag til med essens til den får den rette styrke. Ælt mere flormelis i, hvis blandingen bliver for blød.

Tril massen til små kugler på størrelse med en stor hasselnød, læg dem på et stykke bagepapir og tryk dem flade, så der kommer en forbybning i midten. Smelt chokoladen over et vandbad og sæt en chokoladeprik på hver pastil.

Ingredienser

1½ pasteuriserede æggehvider (1 bæger)

3-4 tsk pebermynteessens

ca. 500 g flormelis

Pynt: 50 g overtrækschokolade

Brug for mere inspiration

Marshmellows_nyt.jpg

Marshmellows

DANÆG_marengs.jpg

Nøddemarengs m. chokoladecreme

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.