Pavlova med lime & jordbær

Kage, Dessert, Personer: 6, Sværhedsgræd: 4


Sådan gør du

Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt af gangen. Pisk til du har en tyk og blank marengsdej. Tilsæt vineddike, sigt majsmel og kakao over og vend og fold begge dele i dejen. Beklæd en bageplade med bagepapir og drys et tyndt lag sukker på. Brug en stor spiseske og top marengsdejen som 6 store kager.

Bag marengsene ved 125°, ca 30 minutter, til de er faste. Lad kagerne afkøle lidt på pladen, før de flyttes over på en bagerist og afkøler helt.

Skyl, nip og skær jordbærrene i mindre stykker, vend dem evt med lidt limesukker og fordel dem i marengskagerne, der pyntes med citronmelisse.

Energi pr. person: 180 Kcal , fedt 1% , protein 6%, kulhydrat 93%.

Ingredienser

1 dl æggehvide

200 g sukker

1 tsk. lys vineddike

1 spsk. majsmel

Fyld:

300 g jordbær

1 - 2 spsk. fintreven limeskal

2 tsk. sukker

Citronmelisse/ mynte.

Brug for mere inspiration

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.